Woningontruiming na overlijden?

Laat een inboedel opruimen door onze specialisten wanneer u na het overlijden van een dierbare, echtscheiding of faillisement wel andere zaken aan uw hoofd heeft. Kies voor TotaalOntruimingen voor het bezemschoon opleveren van huizen en bedrijfsruimten.

Groen en milieuvriendelijk

Wij zorgen voor het opruimen van alle goederen die in het pand aanwezig zijn. Ook het afval wordt door ons snel en milieuvriendelijk verwijderd, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de oplevering van de woning of bedrijfsruimte.

Overlaten aan specialisten

Door het gebrek aan tijd, kracht of kennis kiezen mensen er tegenwoordig graag voor om het opruimen van de inboedel over te laten aan de specialist. Het maakt voor ons niet uit of het gaat om een woning, appartement of bedrijfsruimte, wij komen overal langs en uw inboedel opruimen.

Aantrekkelijke tarieven

Wij komen tegen zeer aantrekkelijke tarieven uw woning ontruimen. Door onze discrete, maar zeer efficiënte en snelle werkwijze zijn wij in staat om lage prijzen voor onze service te vragen. Uw woning ontruimen ging nooit eerder zo snel.

Geef een reactie

top