Media

Wist u dat TotaalOntruimingen al meer dan 10.000 goederen geschonken heeft aan minderbedeelden in Nederland en het buitenland? Simpelweg verkregen dankzij haar woningontruimingen.
Bij elke woningontruiming worden goederen gesorteerd om een tweede leven tegemoet te gaan.
Eigenaar Kevin Baard van TotaalOntruimingen kiest voor een maatschappelijke manier van werken. Afval wordt gesorteerd afgevoerd en goederen die nog een tweede kans verdienen krijgen deze. Zo is er al meer dan 15.000 kilo kleding richting Afrika en Roemenie vertrokken, zijn er verscheidene containers met medische hulpmiddelen naar deze plekken verstuurd en hebben meer dan 1000 minderbedeelden mensen in Nederland huisraad en dergelijke geheel kosteloos mogen ontvangen.
—————————————————————————————————————————————————————-
De weekkrant Arnhem regio,
Gulle gever organiseert sinterklaasfeest voor minderbedeelden.
http://www.deweekkrant.nl/artikel/2013/november/26/sinterklaasfeest_voor_minima_kinderen_201/
Goedemiddag! Dat mensen het financieel moeilijk hebben is helaas niets nieuws meer. De groei van facebook-groepen is dit echter wel. Veel mensen zijn op facebook actief en helpen elkaar, om armoede te bestrijden en om verkwisting tegen te gaan. De Noodvoedselbank 026 en TotaalOntruimingen Weggeefgroep zijn er 2 van. De Noodvoedselbank 026 voorziet in levensmiddelenhulp. De TotaalOntruimingen weggeefgroep doet dit met meubilair en huishoudelijke artikelen uit inboedels en of nalatenschappen nadat mensen in een verzorg/verpleeghuis terecht zijn gekomen of zijn overleden. Miranda Willemsen en Remon van Keeren (radio Bunker FM) en Kevin Baard (Totaal-Ontruimingen) vonden echter dat, buiten de normale levensmiddelen en noodzakelijk meubilair om, er ook best wat extra’s mocht zijn. Daarom bedachten zij een Dag-Sinterklaasje-Feestmiddag! De leden van diverse facebookgroepen mochten hun kinderen aanmelden en uit deze aanmeldingen werden 40 kinderen uitgeloot die naar dit feest toe mogen komen. Kevin Baard heeft het financieel mogelijk gemaakt dat deze kinderen op 7 december met hun vaders en moeders en broertjes en zusjes in een heuse feestzaal een knalfeest mee gaan maken inclusief kadootjes, lekkernijen en drinken. Natuurlijk zou de Sint de Sint niet zijn als hij de zakken kadootjes zelf niet zou komen brengen met hulp van zijn pieterbazen. Wilt u actief meedoen binnen onze groepen of hebt u zelf hulp nodig? Dan bent u van harte welkom om lid te worden van bovengenoemde facebookpagina’s.
—————————————————————————————————————————————————————-
Kringloopwinkel het veense dorp is een voormalige kringloopwinkel van TotaalOntruimingen eigenaar Kevin Baard.
http://www.rtvutrecht.nl/nieuws/227184/
Kringloopwinkel Het Veense Dorp, gevestigd aan de Patrimoniumlaan 46 in Veenendaal, heeft een ludieke actie bedacht om de slachtoffers van de zware aardbeving in Haïti te helpen. Eigenaar Kevin Baard vertelt: “Ook wij zijn erg geschrokken van de gebeurtenissen op Haïti. Je kan het je niet voorstellen hoe het is om zo plotseling alles kwijt te zijn. Waaronder vrienden, familie en je woning. Daarom willen wij graag tien procent van de totale omzet in de winkel en van de geboekte verhuizingen en ontruimingen van een hele maand ingaande op dinsdag 19 januari tot en met zaterdag 20 februari schenken aan de slachtoffers van de getroffen gebieden. Hiermee proberen wij hen een hart onder de riem te steken.”
—————————————————————————————————————————————————————-
TotaalOntruimingen schenkt kleding aan Sam’s kledingactie.
Miljoenen mensen moeten in rampgebieden zien te overleven. Sam’s Kledingactie zet zich in voor deze mensen. In onze maatschappij hebben we een overvloed aan waardevolle kleding die vaak in de afvalstroom verdwijnt of commercieel wordt verhandeld. Door kleding in te zamelen genereert Sam’s Kledingactie geld dat direct besteed wordt om de nood in ontwikkelingslanden te verlichten. U kunt zo op een heel eenvoudige manier, zonder direct geld te geven, een bijdrage leveren aan noodhulp-, wederopbouw en preventieprojecten van Cordaid Mensen in Nood. Een kleine moeite, groot gebaar!
http://www.samskledingactie.nl/Inzamelpunten/437/HUISSEN.html

top