Inboedel opruimen Duiven

Inboedel opruimen Duiven

Wij bieden u de volgende service en hulp bij het opruimen van de inboedel en het ontruimen van de ouderlijke woning. Alle spullen zoals de overgebleven meubelen, huisraad, inboedel, kleding, serviezen, boeken en misschien wat rommel kunnen wij voor u leegruimen. Wij kopen geen inboedels op maar zijn gespecialiseerd in het ontruimen van kamers, huizen, flats, appartementen, etagewoningen, eengezinswoningen, aanleunwoningen, inleunwoningen en noem maar op. Zowel eigendom als huur.

Inboedel bezemschoon opruimen in Duiven

Wij leveren bezemschoon op. Dat betekent het verwijderen en afvoeren van vloerbedekking, laminaat, parket, gordijnen, gordijnrails, zonwering en vitrage. En desgewenst het vullen van gaatjes in muren en plafonds. Hiertoe maken wij vooraf een offerte en spreken doorgaans vlot een datum af waarop wij onze werkzaamheden gaan verrichten. Daarmee bent u en uw familie niet alleen van een vervelend karwei maar ook van een grote zorg af. Immers; de ouderlijke woning of het huis van uw overleden vader of moeder moet leeg worden opgeleverd. Ofwel voor de woningbouwstichting ofwel omdat de nabestaanden de woning willen verkopen.

Inboedel opruimen na overlijden in Duiven

Heeft u na het overlijden van een alleenwonend familielid of een andere dierbare professionele hulp nodig bij het ontruimen en afvoeren van overblijvende inboedels en goederen uit een eigen huis, huurwoning, appartement of verzorgings-appartement, etagewoning, flat, aanleunwoning, inleunwoning of seniorenwoning? Bel ons gerust.

Geef een reactie

top