Huis ontruiming na overlijden?

Totaal Ontruiming helpt senioren en familieleden met seniorenverhuizingen en woningontruimingen. Een woning ontruiming kan plaatsvinden na een overlijden van een van de ouders, maar ook na een verhuizing naar bijvoorbeeld een verzorgingstehuis, aanleunwoning of serviceflat. Een seniorenverhuizing kan plaatsvinden door noodzaak (het niet meer veilig zelfstandig kunnen wonen) of door eigen behoefte mede door bijvoorbeeld sociale afsluiting.

Omdat alle situaties anders zijn, is ieder project anders. Alle werkzaamheden zijn gestandaardiseerd, maar maatwerk op locatie. Door middel van een persoonlijk gesprek kunt u uw wensen en verwachtingen kenbaar maken en kunnen wij u de mogelijkheden voorleggen. Wij bieden u alle mogelijkheden en u maakt een keuze. Daarnaast stellen wij ter plaatse een vrijblijvende offerte voor u op.

Bij seniorenverhuizingen werken wij anders dan de grote verhuizers: wij nemen de tijd voor u en pakken graag vooraf met u in. Daarbij kunnen we u helpen met de selectie. Wij werken niet met ouderwetse verhuisdozen, maar met een uniek kunststof verhuissysteem; dit is duurzamer dan verhuisdozen en veiliger voor uw bezittingen.

Als we op uw nieuwe adres uitpakken houden we uw oude thuissituatie als uitgangspositie aan om zo een gezellige nieuwe thuissituatie te creëren. Bij woning ontruimingen en opleveringen werken we discreet, netjes en betrouwbaar. We werken samen met stichtingen zodat achtergelaten bruikbare goederen een nieuwe bestemming krijgen zonder handel of verkoop, maar door deze weg te geven.

Garantie
Wij leveren woningen op conform de verwachting van de makelaar, verhuurder of woningbouw- maatschappij. Daarbij geven wij een garantie tot oplevering aan de hand van de gestelde eisen. Dit betekent dat u niets meer hoeft uit te voeren in de betreffende woning na onze werkzaamheden. De woning is gereed voor de eindinspectie.

We beschikken over ervaren personeel en het nieuwste materieel om elke seniorenverhuizing of woning ontruiming succesvol en naar tevredenheid van de klant af te ronden. Totaal Ontruiming voert alle werkzaamheden zelf uit om haar kwaliteiten en betrouwbaarheid te waarborgen. U heeft 1 aanspreekpunt voor alle werkzaamheden. Alle werkzaamheden die Totaal Ontruiming uitvoert zijn goed verzekerd.

Geef een reactie

top